Om Kollegiet 2024-01-25T10:38:17+00:00

Om kollegiet

Håndværkerkollegiet ligger i Københavns Nordvest kvarter tæt på Emdrup st.

Kollegiet består af en blok med 5 etager omfattende 92 værelser samt to tilstødende huse med henholdsvis 4 og 8 værelser.
4 af salene består af 21 værelser, 2 køkkener, 3 bad og 3 toileter.
Øverste sal har 8 større værelser, 1 køkken og 2 badeværelser.

I husene 22A og 22B varierer værelserne i størrelse, og 3 af værelserne er parværelser. Der er 1 parværelse i 22A ud af 4 værelser i alt og 2 parværelser i 22B ud af 8 værelser i alt.

Derudover er der en stue med fladskærms tv, studierum, træningsrum, vaskefaciliteter, cykelkælder, værksted og en festsal med bordfodbold, billiard og bordtennis.

Kollegiet ligger i naturskønne omgivelser, i Kollegiets dejlige store have kan man studere med sine medkollegianere, man kan spille rundbold eller kaste med frisbee på Bispebjerg Parkallé, eller løbe en tur rundt om den naturskønne Utterslev Mose.

Den aktive beboer har mulighed for at deltage i en række sociale aktiviteter: torsdags cafeer, grillaftener, kostume fester, filmaftener, Tour des chambres, samt hygge i køkkenerne på salene.

Værelseslejen betales forud og er fra 2900 kr. pr. måned inklusiv el, varme, vand, og 100mbit internet. Man betaler 3 måneders husleje som depositum ved indflytning.

Når man er blevet tildelt et værelse, vil man kort tid inden indflytning blive kontaktet af gangformanden for den gang man skal bo på. Man kan aftale indflytning på den dag oplyst af kontoret, efter kl. 12. Man skal på indflytningsdagen underskrive indflytningsrapporten for at få udleveret nøglerne til værelset. Er man uenig med rapporten har man 14 dage fra dato for indflytning til at kontakte kontoret på kollegie@hskhjem.dk

Værelseslejen for værelserne på øverste etage samt i de to huse varierer og er højere end ovennævnte husleje.